Futbol piyasasındaki bütün Beşiktaşlılar batan gemiyi kurtarmak için gelmek istiyor galiba.

Yazma şöyle şeyler geçen apo yerine gs silah bırakma açıklaması yapsın dedim diye başıma gelmeyen kalmadı xD
İnanılmaz transfer, hayırlısı olsun
Uzaktan yakından aynı şeyler değiller burada ofansif bir söylem bile yok Apo nun videoları var adam gs diyince gözlerinin içi gülüyor.Yazma şöyle şeyler geçen apo yerine gs silah bırakma açıklaması yapsın dedim diye başıma gelmeyen kalmadı xD
Kardeşim biz de bir şey demedik ki, bak aponun gönül verdiği gibi gönül vermişler gsye dedik o kadar.Uzaktan yakından aynı şeyler değiller burada ofansif bir söylem bile yok Apo nun videoları var adam gs diyince gözlerinin içi gülüyor.
Mehmet Ali Birand'ın röportajında fanatiklik düzeyinde galatasaraylı olduğu geçiyordu yanlış değilsemUzaktan yakından aynı şeyler değiller burada ofansif bir söylem bile yok Apo nun videoları var adam gs diyince gözlerinin içi gülüyor.
Yazma şöyle şeyler geçen apo yerine gs silah bırakma açıklaması yapsın dedim diye başıma gelmeyen kalmadı xD