Glorfindel
★★
Dünyaca ünlü bayağı büyük bir marka la ne var bunda laf edilecek anlamadımSen bizimkini bırak, asıl sizinki yoğurdu değiştirmiş :d
Dünyaca ünlü bayağı büyük bir marka la ne var bunda laf edilecek anlamadımSen bizimkini bırak, asıl sizinki yoğurdu değiştirmiş :d
Bir twittera göz gezdir, bir de sahibine bak biraz, sonra anlarsınDünyaca ünlü bayağı büyük bir marka la ne var bunda laf edilecek anlamadım
Adama 10 numara vermedik, kendisi istedi. Bizimkiler de 10 numaranın yükü fazladır ha haberin olsun dediler, o da ben kaldırırım dedi. Şimdi de Benfica'nın 10 numarasını getirdik, tabi ki 10 numarayı o alacak. Arroyo ileriki zamanlarda kendini göstereceğini düşünüyorum ama henüz zamanı değil. Rashica giderse 7 numarayı alır artık.30 m bonservis Orkun için istiyorlar ve Beşiktaş bunu verecek mi cidden? Bunu verecekseniz sezon ortası niye 19 yaşında oyuncu getirip biz artık isimsiz ama kaliteli oyuncu alcaz mottosuyla adama 10 numaralı forma verdiniz? 6 ay sözünüzde duran başkan yok. Bizimkini de izlicez bakalım 75 hazır mı değil mi.
Para işi çok absürt yerlere gitti, Süper Lig'de bir takımın yıldızının alacağı en fazla maaş 2.5-3 olmalı, onu da bir adama vermen kabul edilir anca, ama o işi çoktan geçtik, yapılan her hamle mantıksız olduğu için düşünmeye gerek yok, bir kaç yıla batarız. He ama ben sizin bu yaz transfer dönemi harcamalarını mantıklı buluyorum, finansal açıdan bel bükmeyecek seviyede ve geri dönüş alabileceğiniz isimler.
Bomboş iddialar yav aslı astarı yokBir twittera göz gezdir, bir de sahibine bak biraz, sonra anlarsın![]()
Bomboş iddialar yav aslı astarı yok
Bonservisin bir şekilde karşılayabilirsin, sıkıntı maaşlar. Abraham transferinin mantığını anlayamadım ben, o bonservise benzer profil birisini bulabilirdin, üstelik daha az maaşa. Hatta maaş ve bonservis toplamına daha iyisini bile alabilirdin.
Türkiye den Kürt olduğum için kaçtım diyo, markayı da zaten Greek Yoghurt diye tanıtıyorÖzet geç :d