Futbol Sohbet

La bunlar en azından Osi muhabbeti yapıp alamıyor. Biz Saul Niguez, Puertas muhabbeti yapıp alamıyoruz. Başkan 6. forvete bayılacak 5M € buluyor ortasahaya bayılacak paramız yokmuş. 3 forvete 16M € bayıldık 6 ayda.
Osimhen alınmasa da sorun yok bence Avrupa’da suanda hiçbir takım 2 9 numara ile oynamıyor hatta klasik 9 falan çoğu kafa takımda kalmadı. Osimhen olmazsa osimhene ayrılan para 200 milyon Euro’ya yakın neler neler yapılır bu parayla . Bu parayla yapılabilecek en iyi şeyin Osimhen almak olduğunu düşünen varsa bilemem tabii…

• Like
Tepkiler: Skywalker
  • Like
Tepkiler: LoveCook
Osimhen alınmasa da sorun yok bence Avrupa’da suanda hiçbir takım 2 9 numara ile oynamıyor hatta klasik 9 falan çoğu kafa takımda kalmadı. Osimhen olmazsa osimhene ayrılan para 200 milyon Euro’ya yakın neler neler yapılır bu parayla . Bu parayla yapılabilecek en iyi şeyin Osimhen almak olduğunu düşünen varsa bilemem tabii…
Farklı bir siyaset güdüyor gibi sizin yönetim. Transfer girişiminde epey adını duyurmuş oluyor yüksek rakamlarla. Bir Türk takımının bu meblağlara çıktığının duyulması menajerleri iştahlandırır. Her türlü kazanç var ortada.

Bizim yönetimler x paraya 1 magnum almak yerine belki aynı tadı yakalarız diye 10 meybuz almaya gittiklerinde genelde meybuzların tarihi geçmiş oluyor. Osimhrne verilecek para değer mi? Sanmıyorum ama o paranın düzgün yerlere harcanacağını da düşünmüyorum ben. Üç takım için de genel olarak geçerli bu.

Galatasaray son 2-3 sezonda şöyle kabaca baktım 2 bek bölgesi için 45 milyon Euro civarında bonservis ödemesi yapmış. Elde tek Eren var diyebiliriz. Hala sağ bek ihtiyacı var.

Bizim yönetimler x paraya 1 magnum almak yerine belki aynı tadı yakalarız diye 10 meybuz almaya gittiklerinde genelde meybuzların tarihi geçmiş oluyor. Osimhrne verilecek para değer mi? Sanmıyorum ama o paranın düzgün yerlere harcanacağını da düşünmüyorum ben. Üç takım için de genel olarak geçerli bu.

Galatasaray son 2-3 sezonda şöyle kabaca baktım 2 bek bölgesi için 45 milyon Euro civarında bonservis ödemesi yapmış. Elde tek Eren var diyebiliriz. Hala sağ bek ihtiyacı var.
Bek konusunda başarısızlık var da sol bek olarak ismail Jacob’s son haftalarda çok iyi oynadı. Sakatlık muhabbetinden kurtulursa baya iyi bir sol bek ikilisi var sağ bek Allah’a emanet orayı da sallai idare edecek işte.

• Like
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü