Futbol Sohbet

@Skywalker @Zogolo
Trabzonspor’un yeni alacağı adamın sakatlık geçmişiymiş, utanmıyor musunuz usta gazi adama top oynatmaya
Bizim yönetim de sakat. Kendilerine yol arkadaşı alıyorlar. Savic sakatlanıyor diye yedek olarak ondan daha sakatını almalarının başka bir izahı yok.

Bunlar nasıl isimler arkadaş, bu kadar parayı nereden buluyor bu mallar.
Pandemiden sonra zenginle ve fakir arasındaki uçurum inanılmaz arttı, tam sebeplerini bilmiyorum ama gördüğüm bu, zenginler servetlerini logaritmik artırdı, bir şekilde para sokuyorlar kulüplere, yoksa organik gelirleri bu kadar olamaz bizim kulüplerin, büyük camialariz ama TL ile gelir elde ediyoruz, store satışları falan da yüksek de dünya genelinde bir geçerliliğimiz yok.

Pandemiden sonra zenginle ve fakir arasındaki uçurum inanılmaz arttı, tam sebeplerini bilmiyorum ama gördüğüm bu, zenginler servetlerini logaritmik artırdı, bir şekilde para sokuyorlar kulüplere, yoksa organik gelirleri bu kadar olamaz bizim kulüplerin, büyük camialariz ama TL ile gelir elde ediyoruz, store satışları falan da yüksek de dünya genelinde bir geçerliliğimiz yok.
Çok ilginç. İnşallah senin dediğin gibidir Reis. Aşırı zengin insanlar bir şekilde bu ödemeyi yapıyordur. Bana yine bize giriyor gibi geliyor ama xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü