Whitebear D
Mod
Yıllarca Muslera’dan dolayı şanslıydık, umarım yine güzel bir kaleci yakalayabiliriz. Atanla tutanı çözdükten sonra gerisi zaten gelir.
Bizim yönetim de sakat. Kendilerine yol arkadaşı alıyorlar. Savic sakatlanıyor diye yedek olarak ondan daha sakatını almalarının başka bir izahı yok.@Skywalker @Zogolo
Trabzonspor’un yeni alacağı adamın sakatlık geçmişiymiş, utanmıyor musunuz usta gazi adama top oynatmaya
Kronik oyuncu diye bir terim olmasa bu adam gene kronik.@Skywalker @Zogolo
Trabzonspor’un yeni alacağı adamın sakatlık geçmişiymiş, utanmıyor musunuz usta gazi adama top oynatmaya
Bunlar nasıl isimler arkadaş, bu kadar parayı nereden buluyor bu mallar.Bunlarda gram beyin yok...
Pandemiden sonra zenginle ve fakir arasındaki uçurum inanılmaz arttı, tam sebeplerini bilmiyorum ama gördüğüm bu, zenginler servetlerini logaritmik artırdı, bir şekilde para sokuyorlar kulüplere, yoksa organik gelirleri bu kadar olamaz bizim kulüplerin, büyük camialariz ama TL ile gelir elde ediyoruz, store satışları falan da yüksek de dünya genelinde bir geçerliliğimiz yok.Bunlar nasıl isimler arkadaş, bu kadar parayı nereden buluyor bu mallar.
Çok ilginç. İnşallah senin dediğin gibidir Reis. Aşırı zengin insanlar bir şekilde bu ödemeyi yapıyordur. Bana yine bize giriyor gibi geliyor ama xDPandemiden sonra zenginle ve fakir arasındaki uçurum inanılmaz arttı, tam sebeplerini bilmiyorum ama gördüğüm bu, zenginler servetlerini logaritmik artırdı, bir şekilde para sokuyorlar kulüplere, yoksa organik gelirleri bu kadar olamaz bizim kulüplerin, büyük camialariz ama TL ile gelir elde ediyoruz, store satışları falan da yüksek de dünya genelinde bir geçerliliğimiz yok.