Futbol Sohbet

Talisca sakatlanmış... Kamp yemiş Talisca göremedik...

Gvv2559WYAEsFBq

Bu sene GS'nin bu rekoru Osimhen'i almasa bile kıracağını düşünüyorum. GS taraftarını memnun etmesi lazım, yoksa hemen kazan kaynar. Yağlı surat falan demezler.
Aslında Jardel en pahalıları hala. 2000 yılının 17 milyonu suan min. 27 gibi bir şey. Futbolun kendi içerisindeki enflasyonu hesaba katmadan bile en pahalısı o.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Talisca sakatlanmış... Kamp yemiş Talisca göremedik...

Gvv2559WYAEsFBq
Salın gitsin zaten ya, bomboş yapılmış bir transfer, Asensio geliyor, En Neysri satılacaksa da ucuz yollu bir alternatif satılmayacaksa da Duran yedeği olarak beklesin, Talisca ya gerek yok

Salın gitsin zaten ya, bomboş yapılmış bir transfer, Asensio geliyor, En Neysri satılacaksa da ucuz yollu bir alternatif satılmayacaksa da Duran yedeği olarak beklesin, Talisca ya gerek yok
Yer yok zaten kadroda buna da 1, 1.5 senelik sözleşmesi kalmıştı nasıl çıkarlar bilmiyorum. Duran tek oynamaz zaten çift oynatır da onun için de nesyri yeterli değil daha top sürebilen top tutan bir şey lazım da Neysriye iyi teklif gelmediği sürece satmazlar ama.

• Like
Tepkiler: RedAcT ve Zoro
Sergen orkuna 25 milyon duyunca pişman olmuştur madem bu kadar paranız vardı söyleseydiniz gelirdim diye

• Haha
Tepkiler: justahuman
Aslında Jardel en pahalıları hala. 2000 yılının 17 milyonu suan min. 27 gibi bir şey. Futbolun kendi içerisindeki enflasyonu hesaba katmadan bile en pahalısı o.
O zaman dünyanın en pahalı oyuncusu Zidane, o zamanlar max 30 varken adam tam 10 yıl boyunca 77m avro ile lider kaldı. Ronaldo'ya kadar neredeyse kimse yanına yaklaşamadı, gerçi Neymar'ın bonserviste çok fena.

• Like
Tepkiler: Bavs ve Glorfindel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü