Glorfindel
★★
Speed adamdır :d
İnsan müsveddesi rezil herif ne zaman görsem sinir oluyorum . Bu adam niye ünlü ?
Adam adammmm...
Dünya Kulüpler Kupasında 5 değilde 6-7 km koşmak zorunda kalınca ciğerleri açıldı. Her maç bir ankara messi hatırlatması yapıyor.
Bu sıralar şov yapıyor goatım, son 6 maç 11 gol 4 asist.
evet dün kü maçta bir çok genç kendini gösterdi. Üzerlerine düşmek lazım.. çok iyi topçular çıkarabiliriz. zaten ülke futbolun da en büyük sorun alt yapı. gençlere gereken önemi ve kaynağı sağlamıyoruz. sonra da neden topçu çıkmıyor diye söyleniyoruz. bu ülke de ne gençler var imkansızlıktan eriyip gidiyorlar sadece. biz de ne yamal'lar ne arda'lar çıkar da işte ülke de çooook büyük sıkıntılar olduğu için oralara bakamıyoruz.Gençlerin neredeyse hepsi iyi de kim işleyecek bunları o problem.
Fiziklerini geliştirseler Berat, Efe, Gökdeniz şans bulabilecek oyuncular.
Arda Ünyay ise zaten rotasyonda olması gereken bir oyuncu.
Berat fiziğini geliştirirse bir iki seneye yeni fuleli yerlimiz olur.
Bu arada kesinlikle doğru. Ahmet Can'a para vereceğine Arda'yı rotasyona dahil etmesi lazım. Nelsson'dan net iyi. Ama çok sorumluluk yükleyip Metehan gibi taraftarın önüne de atmamak lazım. O da şansları çok da kötü değerlendirmemesine rağmen bir iki hata yüzünden hedef haline geldi.
Sosyal medya çöplüğü işteİnsan müsveddesi rezil herif ne zaman görsem sinir oluyorum . Bu adam niye ünlü ?