Futbol Sohbet

Transfer yok mu @sir crocodile aaa üye değil bu @Glorfindel xd
Kanat için bakayoko ve leon baileyin adı geçiyor ama bakayoko bayağı zor. Talibi çokmuş. Bailey ise listedeki isimlerden sanırım. Şimdilik öncelik bissouma. Bizimkiler oyuncuyu bağlamış ama tottenham fazla para istiyormuş. Bizimkiler 20m civarı vermek istiyor tottenham 30 istiyor.

• Like
Tepkiler: Zoro
Kanat için bakayoko ve leon baileyin adı geçiyor ama bakayoko bayağı zor. Talibi çokmuş. Bailey ise listedeki isimlerden sanırım. Şimdilik öncelik bissouma. Bizimkiler oyuncuyu bağlamış ama tottenham fazla para istiyormuş. Bizimkiler 20m civarı vermek istiyor tottenham 30 istiyor.
Bissouma tam ilaç olur size, acayip topçu

Gençlerin neredeyse hepsi iyi de kim işleyecek bunları o problem.

Fiziklerini geliştirseler Berat, Efe, Gökdeniz şans bulabilecek oyuncular.

Arda Ünyay ise zaten rotasyonda olması gereken bir oyuncu.

Berat fiziğini geliştirirse bir iki seneye yeni fuleli yerlimiz olur.

Bu arada kesinlikle doğru. Ahmet Can'a para vereceğine Arda'yı rotasyona dahil etmesi lazım. Nelsson'dan net iyi. Ama çok sorumluluk yükleyip Metehan gibi taraftarın önüne de atmamak lazım. O da şansları çok da kötü değerlendirmemesine rağmen bir iki hata yüzünden hedef haline geldi.

Bissouma tam ilaç olur size, acayip topçu
Öyle de bizim salakların pazarlık inadı tutarsa olmayabilir o iş. Bayağı bastırıyorlarmış sanırım bakalım. Bu sene çıkan isimlere gelenlere vs bakarsak tam mounun geçiş hücumuna yönelik kadro kuruyoruz ama yine de güven vermiyor. Mesele adamın mentalite Rangers ilk maçında gözümden aşırı düştü. Üstüne sürekli kadroyu kurcalaması her maç değiştirdiği stoper hattı vs var. Açıkçası hiç beklentim yok önümüzdeki sezon. Zaten başkanlık seçimi falan da var. İşte şu şl elemelerini merak ediyorum çok sanmıyorum ama onu geçerse belki takip ederim yoksa bu sezon takip etmeyi pek düşünmüyorum.

• Like
Tepkiler: Zoro ve RedAcT
bu saatten sonra yalnızca maça çıkan 11'e bakar, bahsimi yapar ve maçı izleyip hayatıma devam ederim. transfer gündemini takip etmeyi tamamen bırakıyorum. zamanda yolculuk yapıp prime messi'yi getirmedikleri sürece de umurumda değil kimin gelip kimin gittiği.

• Haha
Tepkiler: justahuman
Türk insanı kadar gereksiz milliyetçi , gereksiz sahiplenen bi millet olamaz ya. Giderler drogba ya hain çekerler ( adamın parladığı yer ve hoca belli mourinho ırkcı demesini beklerler, mertens in napoliden çok İstanbul’u sahiplenmesini beklerler vs vs . Şimdi de altın ayakkabı listesinde 2. Olmuş adama özendikleri için kendi topçularını kötülüyorlar. Osimhen aynı listede 20.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü