Tr için ideal bir maaş olmuş havada uçuşan rakamlara bakarsak xD@Nebukadnezar @count alucard orkunun maaş 1.5 -2.5 flaan diyorlar Benfica da. 2.5 desen neti 1.5 olur. Burda 5 alıyor ve net rakam. Böyle bi maaş sıçramasına sizden daha besiktaslı olurdum ben.
Yani piyasayı biz yükseltmedik. Öyle maaşlar verildi ki oyunculara bu rakamlar ideal kıvamına geldi. Arap takımları gibi olduk. Hatta 2-3 oyuncu geldi son 2 sezonda geldikleri takımı çok sevdikleri için 10'dan aşağı maaş istemediler. Hatta biri var adam ilk önce diğer takımlardan gelen tekliflere baktı, onlardan gelen teklifi beğenmeyince tamam size gelirim dedi.@Nebukadnezar @count alucard orkunun maaş 1.5 -2.5 flaan diyorlar Benfica da. 2.5 desen neti 1.5 olur. Burda 5 alıyor ve net rakam. Böyle bi maaş sıçramasına sizden daha besiktaslı olurdum ben.
Söyleme böyle şeyler inanıyoruz sonra, şunu göndersinler de kimseyi almasalar da olur.Talisca'yı gönderecekler galiba tabi Asensio gelirse. Mourinho ne düşünüyor acaba?
Böyle aidiyetler sevgiler ayrı güzel oluyor. Sakatlık vs olmadan güzel geçer inşallah Beşiktaş kariyeri.Orkun'a güzel bir ilk buluşma yapmışlar. Orkun ve BJK'li arkadaşlar adına sevindim
Orkun ilk maçta bize karşı asist yaptı bile