kuzeninle konuştuk mesajlara bak önce ki sayfalar da varAltınordu mermez

kuzeninle konuştuk mesajlara bak önce ki sayfalar da varAltınordu mermez
@yumekosai şunun taramasına bir bakayım mı be müsait bir zamanında. Kitabın fiziksel hali var da ciltli olduğu için tuğla gibi. Pdf veya epubı lazımdı.
Douglas R. Hofstadter Gödel Escher Bach bir Ebedi Gökçe Belik Pinhan Yayınları.pdf 19.9 MB Kütüphane 2
geçen sene burayı webtoon sayfası gibi kullanıyordum, sağda öneriler çıkıyor ya, birini bitirip önerilerden diğerine geçiyordum... açıp dümdüz okumak sarıyor diye attım, belki kaynak olarak başkaları da kullanır.Aynısının tıpkısı, teşekkürler![]()
Ne bakımdan kesinlik, ilgi alanlarından bahseder misin?Kitap sohbet konusunu bulmaya üşendim o yüzden buraya yazıyorum. Kesinlikle okunmalı dediğiniz kitapları önerir misiniz?
Bu metodu deneyeyimgeçen sene burayı webtoon sayfası gibi kullanıyordum, sağda öneriler çıkıyor ya, birini bitirip önerilerden diğerine geçiyordum... açıp dümdüz okumak sarıyor diye attım, belki kaynak olarak başkaları da kullanır.
Ronaldo nun yanında neden hamile maymun var?Üşenmesem Ronaldo'ya Sanji saçı ve kaşı ekleyeceğim ama üşeniyorum.
Filmlerde denir ya hani ölmeden önce kesin izleyin veya işte one piece herkes okumalı, çok güzel denir büyük kitleler tarafından. O tür bir kesinlik. Herkes hayatında bir kez okumalı dediğiniz kitaplar kısaca.Ne bakımdan kesinlik, ilgi alanlarından bahseder misin?