Eric Cartman
★★
Kurumsal firmalar sevmez kırmızı reçete haberin olsunSelam.
İşe girmek için sağlık kontrolüne girdim girerken de ilaç kullandığımı söyledim. Antidepresan umarım işi almama mani olmaz.![]()
![]()
İşe ihtiyacım varKurumsal bir firmada HR olarak çalışıyorum
CV'sini inceletmek isteyen DM atabilir
İtina ile çöpe atılır![]()
Biraz önce twitter açtım ilk haber şu 14 yaşındaki bir tetikçi 20 yaşındaki bir çocuğu öldürmüş, videosu vardı falan.Kişisel olarak 2023'ten beri ben ülke gündemini hayatımdan çıkardım, mental sağlığıma iyi gelmiyor, futbol izliyorum, PC-PS5 takılıyorum. Benim için büyük meşgale, kafa daha rahat böyle.
Tüm bunların üzerine bir poe2 yayını gelir benceFanatizm ile holiganlık arasında çok ince bir çizgi var ve o çizgi bizim gibi derdini anlatmak yerine göstermeyi tercih eden toplumlar için fazla şeffaflaşıyor. Bir de başka konuda konuşanı alıyorlar içeri.. Taraftar grupları çetelere peşkeş çekilmiş, tek kuruş vergi ödemezler, apır sapır işlerle sürekli gerilimi tırmandırıyorlar falan bunlar bile isteye yapılıyor.
Sonumuz hayrola diyeceğim de, tünelin sonu bombok bir yere doğru gidiyor.Biraz önce twitter açtım ilk haber şu 14 yaşındaki bir tetikçi 20 yaşındaki bir çocuğu öldürmüş, videosu vardı falan.
En iyisini yapıyorsun memleketin içine sıçtı akp
Gelir, gelir. Yazarım girince^^Tüm bunların üzerine bir poe2 yayını gelir bence![]()
Geçen sokak ortasında eşi ve çocuğunun yanında elemanı infaz ettiler.Biraz önce twitter açtım ilk haber şu 14 yaşındaki bir tetikçi 20 yaşındaki bir çocuğu öldürmüş, videosu vardı falan.
En iyisini yapıyorsun memleketin içine sıçtı akp
Geçen sokak ortasında eşi ve çocuğunun yanında elemanı infaz ettiler.