twei
★★★★
karbonhidrat şekeri kesecek, güneşe çıkacak düzelir. fat+carbs tüketmemesi lazım yoksa kalpten gider net.
Op bitmeden Oda ölür.
karbonhidrat şekeri kesecek, güneşe çıkacak düzelir. fat+carbs tüketmemesi lazım yoksa kalpten gider net.
Op bitmeden Oda ölür.
Steve Jobs geri zekalılığı var Oda'da herhalde
Op bitmeden Oda ölür.
Ukraynalı kız ya da katili bizim ülkede yaşananlardan farklı bir olay mı yaşamış ben anlamadım 2 tane insan var dengesizin biri ukraynalıyı öldürmüş bizde olan olaylardan bir farkı yok daha birkaç sene önce hayvanın birisi metroda insanları bıçakla tehdit ediyordu İstanbulda. Charlie Kirk Amerikadaki en büyük sağcılardan adam siyonizm savunucusu savunduğu propagandadan öldü yıllarca ırkçılık, bölücülük ne varsa yapmış ölen insanların aileleriyle dalga geçmiş, Polisin nefessiz bırakarak öldürdüğü adamın uyuşturucu kullanmasından dolayı öldüğünü söylemiş, 10 yaşındaki kızı tecavüze uğrarsa çocuğunu doğurmak zorunda olduğunu söylemiş, silah özgürlüğünün ölüm gibi bedellerinin olabileceğini ama bunun ödenmesi gereken bir bedel olduğunu söylemiş hangisini daha çok konuşursun ?su Ukraynalı kız vahşice öldürüldü bir mesaj görmedim 10 sayfadır charlie Kirk konuşuluyor sanki tr de dert kalmamış ta
Benim düşündüğüm muhabbetle futbol muhabbetinin alakası yok. Konuşulmasın vs de demedim. Ülkede bu kadar olay oluyorken su Ukraynalı kız mevzusu falan hiçbirine dair bir şey görmemişjen 10 sayfa charlie Kirk konuşulması saçma geldi sadeceUkraynalı kız ya da katili bizim ülkede yaşananlardan farklı bir olay mı yaşamış ben anlamadım 2 tane insan var dengesizin biri ukraynalıyı öldürmüş bizde olan olaylardan bir farkı yok daha birkaç sene önce hayvanın birisi metroda insanları bıçakla tehdit ediyordu İstanbulda. Charlie Kirk Amerikadaki en büyük sağcılardan adam siyonizm savunucusu savunduğu propagandadan öldü yıllarca ırkçılık, bölücülük ne varsa yapmış ölen insanların aileleriyle dalga geçmiş, Polisin nefessiz bırakarak öldürdüğü adamın uyuşturucu kullanmasından dolayı öldüğünü söylemiş, 10 yaşındaki kızı tecavüze uğrarsa çocuğunu doğurmak zorunda olduğunu söylemiş, silah özgürlüğünün ölüm gibi bedellerinin olabileceğini ama bunun ödenmesi gereken bir bedel olduğunu söylemiş hangisini daha çok konuşursun ?
Geri sildim futbolu zaten sıkıntı yok o konuda bu adamı bu kadar konuşmamızın nedeni politikacı değil youtuber olması ve kendi tabutunu ayarlamış gibi olması son konuşması bile trans shooterlar hakkındaydı adamın ölüşü ironik olduBenim düşündüğüm muhabbetle futbol muhabbetinin alakası yok. Konuşulmasın vs de demedim. Ülkede bu kadar olay oluyorken su Ukraynalı kız mevzusu falan hiçbirine dair bir şey görmemişjen 10 sayfa charlie Kirk konuşulması saçma geldi sadece
bu arada nişancının daha da sağcı olduğunu savunanlar var, son çıkanlardan sonraGeri sildim futbolu zaten sıkıntı yok o konuda bu adamı bu kadar konuşmamızın nedeni politikacı değil youtuber olması ve kendi tabutunu ayarlamış gibi olması son konuşması bile trans shooterlar hakkındaydı adamın ölüşü ironik oldu
fbi 2024 suç verileri hakkında yazdım da silmiştim reyiz. zenci zenci işlerBenim düşündüğüm muhabbetle futbol muhabbetinin alakası yok. Konuşulmasın vs de demedim. Ülkede bu kadar olay oluyorken su Ukraynalı kız mevzusu falan hiçbirine dair bir şey görmemişjen 10 sayfa charlie Kirk konuşulması saçma geldi sadece