Oyun Sohbet

@İnari act 2 bitti. 8-10 saattir aralıksız oynadım herhalde. Act 2 bitişi inanılmazdı. Sahnelerin bazılarında baya duygulandım, bazılarında ağzım açık kaldı, bazılarında kafam karıştı. Hikaye + sunumu ile bu kadar etkilendiğim herhangi bir oyun oldu mu bilmiyorum. Monolith'in tepesine çıktıktan sonraki kısım dovusleri müzikleri hikayesi her şeyiyle soluksuz akıyor. Act 3 Act 2 kadar etkileyici olabilecek mi merak ediyorum.

Şimdi yanlışlıkla spo yemek istemediğim için çok detaylı konuşmuyorum ama oyun bitince spoilerlı bir şekilde de konuşuruz.

Son düzenleme:
Xbox'ta Call of Duty MW 2-3 bedava olmuş. Gamepass'e eklenirken hata olmuş sanırım gören direkt eklesin düzeltilmeden.
Edit: Oyunu indirdikten sonra açınca 'bu modu oynayabilmek için oyunu satın almalısınız' seçeneği çıkıyor ve satışa yönlendiriyor sanırım.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Kuroro
Goated. Önceki Diablolar bende olmadığı için kıyas yapamıyorum ama sırf Bones of Rathma setinden dolayı D3'de necromancer run yapasım var. Game Pass sağ olsun.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü